Skip to main content

Welkom bij Kinderboetiek de dwerg

In 1977 is de eerste eigenaresse een klein winkeltje begonnen waar zij vooral cadeau artikelen verkocht, maar niet veel later heeft het kledingassortiment de overhand genomen. Tijdens het defilé van Juliana in 1980 mocht zij twee prinsesjes kleden en deze media-aandacht heeft veel naamsbekendheid opgebracht. In de loop der jaren heeft zij deze naamsbekendheid hoog weten te houden door o.a. kleding van vooruitstrevende kledingmerken in haar assortiment op te nemen. In 1987 is de boetiek verhuisd van de Hoekstraat naar De Oude Schans in hetzelfde dorp en door meer winkelruimte heeft zij haar klantenkring flink kunnen uitbreiden.

Nadat de tweede eigenaresse in januari 2016 het stokje heeft overgenomen, is de winkel volledig verbouwd naar wat het nu is. Zij heeft de afgelopen jaren de boetiek voortgezet en er voor gezorgd dat het is meegegaan in haar tijd.

Vanaf juli 2021 mag ik samen met Jannegré, die hier al vanaf het begin werkzaam is (!), er voor zorgen dat Kinderboetiek De Dwerg de naamsbekendheid blijft behouden welke het in de loop der jaren heeft verkregen. Met veel passie en energie mag ik weer ondernemen.

Agine Buiteman

Ons team

In onze webshop bieden we een kleine selectie aan van hetgeen we in onze boetiek aanbieden, op de homepage laten we onder andere zien welke merken kleding en accessoires we voeren. Voor vragen over onze unieke selectie kledingmerken en accessoires, kun je gerust contact met ons opnemen maar natuurlijk heten we je ook van harte welkom in onze boetiek!

Agine

Jannegre

Marieke

Christine