Skip to main content

Plotselinge buien, windstoten en zon beïnvloeden onze dagelijkse bezigheden, vooral als je als gezin onderweg bent. Door het weer en de wisselende natuur is GOSOAKY geboren. Met het bundelen van hun kennis en lange carrières in de mode met daarnaast een enthousiaste benadering om iets opwindends en essentieels te creëren, is dit Amsterdamse merk tijdens een regenachtige dag in 2015 opgericht door Urs Hasham, Fleur van Noesel en Johanna Carlier.

De intelligente bovenkleding is ontworpen om kinderen te beschermen tegen elke buitensituatie, zij moeten buiten kunnen spelen, zich vrij voelen en op avontuur moeten kunnen gaan tijdens regen of zonneschijn. Dit maakt dat er multifunctionele kleding wordt gecreëerd met een moderne levensstijl welke makkelijk draagbaar en comfortabel is. Het is een hele zoektocht geweest om metgezellen te vinden die de benodigde hoge kwaliteit konden bieden om kinderen met de juiste bovenkleding te beschermen tegen de elementen van de natuur.

Vele families over de gehele wereld deelden de zoektocht naar deze perfecte bovenkleding voor kinderen, mede hierdoor groeide dit kledingmerk snel uit van idee tot een succesvol merk.