Skip to main content

Scotch & Soda viert de vrije geest van Amsterdam, moeiteloos wordt het verwachte met het onverwachte verbonden. De collecties van Scotch & Soda zijn alledaags, ze durven klassiek en hedendaags, kleur en print en textuur op textuur te mixen om betrouwbare collecties te kunnen leveren. De collecties zijn gebaseerd op functionaliteit en altijd afgewerkt met verrassende details, zo zijn deze vrolijke ontwerpen uniek.

Mooie kleding ontwerpen die goed aanvoelt, is één ding. Maar ook Scotch & Soda stelt zich een wereld voor waarin men goed bezig is. Een topprioriteiten is om het bedrijf met een grotere gevoeligheid voor onze planeet te runnen door elke dag meer verantwoorde keuzes te maken die de impact op het milieu verminderen.

Voor het ontwerpen van de meisjes- en jongenskleding nemen ze al hun jeugdige uitbundigheid, leuke stijlen barsten van vrolijke kleuren, patronen en details. Hierbij moet bij elk stuk comfort en bruikbaarheid voorop staan ​​voor gemakkelijk, dagelijks gebruik dat perfect is voor volgende avonturen.