Skip to main content

Sofie groeide op bij creatieve ouders die in de modebranche werkten, als kind ging ze vaak mee met haar ouders naar fabrieken en modebeurzen. Ze besefte al vroeg dat ze zich uitdrukte door middel van schilderen en ontwerpen en maakte het haar doel om dat te blijven doen. Uiteindelijk startte zij met haar team in 2001 het label SOFIE SCHNOOR, waarna het uitgroeide tot een bekend kwaliteitsmerk. Sofie wordt gedreven door haar eigen creativiteit, geïnspireerd door haar persoonlijke leven en omringd door liefdevolle en vrijgevochten mensen. De eerlijke, real-life basis geeft het merk een authentieke uitstraling die terugkomt in de collecties.

Het team is voortdurend bezig met het heroverwegen en verbeteren van zichzelf, inclusief biologische, gerecyclede en gecertificeerde materialen in de ontwerpen en productieprocessen. Bovendien ligt de ecologische duurzaamheid in de hoge kwaliteit van de kleding. Door de tijdloze ontwerpen en moderne accenten is het mogelijkheid de kleding jarenlang te gebruiken. Daarnaast wil Sofie haar steentje bijdragen door het risico op overproductie en restvoorraden te minimaliseren door te produceren op bestelling.

De missie van SOFIE SCHNOOR is om kleding te ontwerpen die past bij de levensstijl van alle mensen, ongeacht geslacht, etniciteit en leeftijd.