Skip to main content

Baje betekent in wezen de schoonheid van kind zijn en op kinderlijke wijze met bewondering de wereld verkennen, vrolijk en gretig. Gepassioneerd door alle fases die kinderen doormaken aan het begin van hun leven, zijn Lauraine en Kim gestart met dit kledingmerk.

Door de functionaliteit en ontwerp grondig te bestuderen, gaan zij voor elk kledingstuk op zoek naar de beste materialen en begeleiden zij persoonlijk alle stadia van de productie. De collecties die zij lanceren is voor elk wat wils, ieder kledingstuk is van belang. Het is belangrijk dat kinderen de kledingstukken van baje graag dragen, wat goed en comfortabel voor ze voelt en hoe ze zichzelf presenteren aan anderen.

Zo worden alle kledingstukken niet alleen door Lauraine en Kim bepaald maar de kinderen worden hier ook in meegenomen en hebben hier ook zeker een mening over. Baje is zowel het verhaal van Lauraine en Kim als jouw verhaal en het verhaal van iedereen die baje waardeert.

De collecties zijn van hoge kwaliteit, uniek en tijdloos, in de lijn van de laatste trends en bevatten speelse twits op het gebied van mode. Deze aspecten en het verwerken van eigen accenten zorgt ervoor dat de kleding van baje zich onderscheidt zodat je kind eruit springt.