Skip to main content

Bellerose is opgericht in 1989 en deze naam is Patrick Van Heurck bijgebleven tijdens één van zijn reizen op Long Island, nabij New York toen hij het dorp Bellerose ontdekte. Die naam leek hem namelijk perfect voor wat hij al langer in gedachten had, een eigen kledingmerk voor volwassen- en kinderkleding. De collectie van de kinder- en tienerkleding loopt van 4 tot en met 18 jaar.

Kwaliteit is het allerbelangrijkste! De kledij is ontworpen en geproduceerd om lang mee te gaan en daarom maken ze gebruik van premium stoffen, met veel aandacht voor details. Zij werken het liefste met natuurlijke stoffen, zoals onder andere katoen, zijde, wol, kasjmier en linnen. Simpelweg omdat ze beter aanvoelen op de huid, langer mooi blijven en ook écht duurzaam zijn.

Door deze hoge eisen maken ze gebruik van leveranciers over de gehele wereld. Jaarlijks  worden deze leveranciers bezocht en deze directe relatie draagt bij aan het opbouwen van een langdurige samenwerking. Daarnaast wordt er ook voor gezorgd dat de arbeidsomstandigheden zijn zoals ze ethisch moeten zijn, met respect voor de IAO- normen. Als één van de leveranciers niet aan deze normen voldoet, dan stopt de samenwerking.