Skip to main content

De moedige beslissing van haar zus om als alleenstaande moeder een gezin te stichten, was de sleutel om zichzelf (Gemma Mases) aan te moedigen om het project te ondernemen waar zij al zo lang van droomde, daarom heeft ze besloten om het merk 1 + in the family te noemen.

1 + in the family is een collectie van babykleding gericht op het aankleden van baby’s van 0 tot 48 maanden. Ze creëren comfortabele, stijlvolle en veelzijdige ontwerpen met minimale lijnen en eenvoudige patronen. Het is tijdloze kleding die gemaakt is om de hele vroege babyjaren mee door te kunnen.

Continu onderzoek en zorgvuldige stoffenselectie zijn twee van haar passies en daarmee belangrijke inspiratiebronnen. De zachtheid en de kwaliteit van de stoffen is wat hen onderscheidt, maar ook de oorsprong en het productieproces ervan zijn relevante criteria. Alle stoffen die ze gebruiken, zijn gemaakt door Europese leveranciers, voornamelijk Italië, Spanje en Frankrijk, die allemaal het OEKTEX-certificaat hebben.

De bedrijfsverpakkingen, die nodig zijn om de hygiëne te behouden en het correct vouwen van het product te verzekeren, zijn ook vervangen door gerecyclede en recyclebare plastic zakken.

De collecties worden volledig gemaakt in de omgeving van Barcelona. Hand in hand werken met lokale leveranciers bevestigt de toewijding aan lokale productie en garandeert een betere controle over eerlijke arbeid voor al die mensen die bijdragen aan de productie van deze producten.