Skip to main content

In 2013 is Donsje opgericht, het exclusieve kindermerk staat bekend om haar onweerstaanbare schattige designs waar niet alleen kinderen dol op zijn, maar zeker ook hun ouders. De collecties bestaan uit fantasierijke schoenen, hoogwaardige kleding en bijpassende accessoires. De producten zijn direct herkenbaar dankzij hun bijzondere design en verfijnde details. De collecties worden wereldwijd aangeboden in de mooiste kinderboetieks en luxe warenhuizen van New York tot Londen en van Spakenburg tot Tokyo.

Alle producten worden met de hand gemaakt van premium leer en kwalitatieve stoffen, de materialen worden zorgvuldig geselecteerd op duurzaamheid waarbij alleen gebruik wordt gemaakt van de beste selectie. Daarnaast moeten de materialen getest zijn op veiligheid en voldoen aan de strenge Europese regelgeving.

Donsje werkt samen met toegewijde fabrieken, waar lokale ambachtslieden in een veilige en positieve werkomgeving werken tegen een eerlijk loon. Om hier extra aandacht aan te geven doneert Donsje een deel van haar winst aan de Shinning Star Foundation, dit is een school in Nairobi die is opgezet door de oprichters van Donsje.