Skip to main content

Van jongs af aan was eigenaresse Nikkie Plessen gefascineerd door de Nederlandse en internationale mode-industrie. Met haar voorliefde voor mode presenteerde ze het internationale TV-programma ‘’Project Runway’’, waar de droom van haar eigen modelabel werd aangewakkerd. In 2012 besloot zij haar droom waar te maken met het ontwerpen van een kleine collectie gebaseerd op haar persoonlijke stijl.

Nikkie stelt de collecties zorgvuldig samen waarbij zij focust op het makkelijk combineren van items voor dag en nacht. NIK & NIK is het modelabel voor kinderen! De kinderlijn wordt ontworpen in Amsterdam en heeft een complete jongens- en meisjeslijn inclusief schoenen en accessoires.

Kinderen zijn eigenwijs, nieuwsgierig en hebben op jonge leeftijd al een uitgesproken smaak. Met de NIK&NIK collectie kunnen kinderen eindeloos combinaties maken, om daarmee verschillende looks te creëren. Classics en basics, gecombineerd met stoere statements. Een jeans met coole sweater op school of met een nette blazer voor feestelijke gelegenheden. Een collectie met een knipoog!

In 2019 werd de NIK&NIK ONE COLLECTION gelanceerd. Of je nu een jongen of meisje bent, deze items zijn voor iedereen want samen zijn we ONE.