Skip to main content

Geïnspireerd door Italiaans design is Vingino in 2001 opgericht als een denim lifestyle kledingmerk. Al vrij snel is dit kleine lokale merk uitgegroeid tot een wereldwijd merk dat ieder kind kan dragen. Vingino is er voor iedereen en heeft bewondering voor kinderen die hun unieke zelf laten zien. Je mag er trots op zijn dat je er bent!

Naast hun unieke collecties van kleurrijke kleding met een vernieuwende look, ontwerpt Vingino tevens exclusieve collecties door een samenwerking aan te gaan met bekendheden (zoals bijvoorbeeld Messi en Senna).

Vingino geeft om onze planeet, het milieu en de mens! Juist de mode industrie heeft een grote impact op het milieu en daarom geloven zij erin dat ze het verschil kunnen maken tegen milieuvervuiling & klimaatverandering. Zodoende is er ook een duurzame collectie ontworpen.

Zoals ze zelf aangeven, zijn ze niet perfect maar zorgen ze ervoor dat ze alles binnen hun bereik zullen inzetten op het gebied van onder andere duurzame productie, het gebruik van organische materialen, recycling en het reduceren van energieverbruik.